Universal Access To All Knowledge
Home Donate | Store | Blog | FAQ | Jobs | Volunteer Positions | Contact | Bios | Forums | Projects | Terms, Privacy, & Copyright
Search: Advanced Search
Anonymous User (login or join us)
Upload

Reply to this post | See parent post | Go Back
View Post [edit]

Poster: Administrator, Curator, or StaffTyler Date: Oct 30, 2004 3:23am
Forum: etree Subject: Re: shn amp not playing songs

glad you got it to work. that ani .shn probably was corrupted. the files all on this site should be clean and work fine. good taste in music too. i've taped and seen jack johnson probaly 13 times over the past 4 years. great stuff!

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: smokinbls Date: Oct 30, 2004 4:14am
Forum: etree Subject: Re: shn amp not playing songs

if i found a show here in the archive that seems to not be working is there some way of letting whom ever know about it

this show i can not get to work

http://www.archive.org/audio/etree-details-db.php?id=5847

unless i am doing something wronge it downloads alright but i can not get it to play

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: Administrator, Curator, or StaffTyler Date: Oct 30, 2004 5:22am
Forum: etree Subject: Re: shn amp not playing songs

if you find a show that has bad files / isn't working / is messed up somehoe, on that show's details page, on the left side on the bottom there is a like that says 'report an error' ... click that, fill it out being as detailed as possible what the problem is and what your operating system / etc is ... and an admin will look into it when they get to it. there are about 300 error reports open right now. -tyler